ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΟ.ΜΕ. ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ

(ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το δικαστήριο (σχετική αφίσα καλέσματος http://biom-metal.blogspot.gr/2013/10/blog-post_28.html  που αφορούσε την μη καταβολή δεδουλευμένων για την περίοδο του Σεπτεμβρίου 2011. Η απόφαση που πάρθηκε για την πρώην ιδιοκτησία του εργαστασίου είναι 120 μήνες φυλακή με αναστολή. Να σημειωθεί ότι υπάρχει σε εκκρεμότητα και παλιότερη καταδικαστική απόφαση 23 μηνών για τον ίδιο λόγο.

Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΟ.ΜΕ.

Το Δ’ μονομελές δικαστήριο  σήμερα κατακεραύνωσε την πρώην ιδιοκτησία του εργοστάσιου της ΒΙΟ.ΜΕ. και την καταδίκασε σε 120 μήνες (10 χρόνια ) φυλακή για τα δεδουλευμένα της περιόδου του Σεπτεμβρίου του 2011 .

Μετά και από αυτή την απόφαση που «κατάφερε» να πάρει ο έγκριτος δικηγόρος της αναρωτιόμαστε αν θα συνεχίσει να κάνει την «πάπια» στα χρωστούμενα προς τους εργαζόμενους που μας  έχει πετάξει από τον Μάιο  του 2011 χωρίς να δίνει σημασία για το αν ζούμε η πεθαίνουμε;

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να καταλάβουν αυτοί που ήταν παντοδύναμοι πως δεν μπορούν να εγκαταλείπουν τους εργαζόμενους στην τύχη τους χωρίς να δίνουν ούτε τα δεδουλευμένα . και προειδοποιούμε πως θα φτάσουμε μέχρι το τέλος μέχρι την τελική δικαίωση!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΟ.ΜΕ.

ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΒΙΟ.ΜΕ.

Σας πληροφορούμε ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η νέα παραγγελία προϊόντων της ΒιοΜε.
Εάν επιθυμείτε, αποστείλετε μας ένα μήνυμα στο katalipsielaia@gmail.com με τα προϊόντα και τις ποσότητες που θέλετε.

Αλλιώς μπορείτε να έρθετε στην Κατάληψη Ελαία τις ώρες  που είναι σίγουρα ανοιχτή (δευτέρα 20:00, τρίτη 18:00, πέμπτη 18:00, σάββατο 12:00) και τις ώρες των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται εκτάκτως στο χώρο.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΒΙΟΜΕ

e2013-viomeproionta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *