Ενημέρωση από τις τελευταίες μέρες κινητοποιήσεων της κατάληψης Ελαία

Προχθές, Τετάρτη 7/3 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία ως απάντηση στην επιχειρούμενη εκκένωση της κατάληψης Ελαία. Η πορεία ξεκίνησε απο την πλατεία Γεωργάκη μετά από μικροφωνική αντιπληροφόρησης που προηγήθηκε και συμμετείχε σε αυτήν αλληλέγγυος κόσμος από πολλές συλλογικότητες του νησιού και όχι μόνο. Ο παλμός της πορείας ήταν αρκετά δυναμικός  και πορευτήκαμε σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης καταλήγοντας στο χώρο της κατάληψης. Μοιράστηκαν κείμενα ενημέρωσης, πετάχτηκαν τρικάκια και γράφτηκαν συνθήματα στους τοίχους του δημαρχείου. Μετά το τέλος της πορείας πραγματοποιήθηκε μαζική συνέλευση στο χώρο της κατάληψης.

Την Πέμπτη πρωϊ 8/3 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση-παρέμβαση στο ραδιοφωνικό σταθμό “Κύμα”  και διαβάστηκε το κείμενο-ανακοίνωση της κατάληψης. Το βράδυ ακολούθησε συνέλευση στο χώρο όπου αποφασίστηκαν κι άλλες κινητοποιήσεις.

Ευχαριστούμε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες από την κατάληψη Δράκα, τους/τις αλληλέγγυους/ες του νησιού αλλά και τους συντρόφους/ισσες από άλλες πόλλες που έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τις συλλογικότητες που στηρίξαν τον αγώνα μας με ανακοινώσεις συμπαράστασης (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΚ Αθήνας, κατάληψη Apertus, κατάληψη Παπουτσάδικο).

Οι κινητοποιήσεις μας συνεχίζονται!