Κάτω τα ξερά σας από τους συντρόφους (ανάρτηση πανό)

Την Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη, έπειτα από επιχείρηση της «αντι»-τρομοκρατικής υπηρεσίας συλλαμβάνονται οι σύντροφοι Π. Γεωργιάδης και Μ.Τ. Τα ξημερώματα της επόμενης μέρας άντρες της «αντι»τρομοκρατικής εισβάλλουν στο σπίτι του Μ. Τ. στα Πετράλωνα όπου και συλλαμβάνουν την συντρόφισσα και συγκάτοικό του Ε.Μ.Oι Μ.Τ. και  Ε.Μ. αφήνονται  ελεύθεροι  με πλημμεληματικού  χαρακτήρα κατηγορίες, ενώ ο Π.Γ  κατηγορείται   για το κακούργημα της  διακεκριμένης οπλοκατοχής. Τα ΜΜΕ με ψεύτικες ειδήσεις  δημιουργούν ένα κλίμα  τρομο-υστερίας. Το  κράτος σε συνεργασία  με τα δημοσιογραφικά  παπαγαλάκια  στοχοποιούν  τους αγωνιστές στα μάτια  της κοινωνίας.

Σε μια εποχή  που  η πανδημία βρίσκεται σε εξέλιξη  και κρίση που συνεχώς οξύνεται , το κράτος και το κεφάλαιο το μόνο που προσφέρει είναι φτώχεια, δυστυχία και  καταστολή. Οι εργαζόμενοι στοιβάζονται κατά εκατοντάδες στους χώρους εργασίας και στα ΜΜΜ χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Κι ενώ δεν υπάρχουν τα βασικά για την υγεία –καμία στήριξη της δημόσιας υγείας- και για την παιδεία, μοιράζονται  υπέρογκα ποσά στους καναλάρχες  και δαπανώνται εκατομμύρια σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Όλη  αυτή  η κατάσταση προμηνύει ξέσπασμα οργής και αντίδρασης από τα  κάτω.

Για αυτό το κράτος επιστρατεύει όλο τον κατασταλτικό μηχανισμό  για  να τσακίσει τις δυνάμεις του κινήματος. Στοχοποιεί, βασανίζει, συλλαμβάνει, βαφτίζει   τρομοκράτες  τους ανθρώπους του αγώνα.

Ο σύντροφος Π.Γεωργιάδης βρίσκεται στα χέρια του κράτους  φυλακισμένος  στα  σωφρονιστικά κολαστήρια.  Στοχοποίειται  από  τα μίντια  και την αστυνομία   πληρώνοντας  με  αυτό τον  τρόπο  τη συνεχή αφοσίωση  στην επαναστατική υπόθεση και στη δράση του απέναντι στην εξουσία και το κεφάλαιο.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ  ΜΟΝΟΣ  ΣΤΑ  ΧΕΡΙΑ  ΤΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΣΤΟΥΣ   ΔΥΟ  ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ  ΣΤΟΝ Π.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Κατάληψη Ελαία

 

 

Πανό που αναρτήθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *