Η ΒΙΟ.ΜΕ. στην ΕΛΑΙΑ το Σάββατο

βιομε

20/4 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ                                                             (το πρώτο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο στην Ελλάδα)
 

Το σάββατο 20/4 στις 20:00, στην Κατάληψη Ελαία, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (Βιο.Με.) που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. 

Συγκεκριμένα η Πρωτοβουλία Εργαζομένων και Αλληλέγγυων στη Βιο.Με. έχει καλέσει στην Κέρκυρα εργαζόμενους από τη Βιο.Με. για μια συζήτηση πάνω στο πρώτο πείραμα αυτοδιαχειριζόμενης βιομηχανίας στην Ελλάδα.      
 
Για όσους δε γνωρίζουν οι εργαζόμενοι της Βιο.Με. απλήρωτοι από το Μάιο του 2011 και σε επίσχεση εργασίας με μεγάλα προβλήματα επιβίωσης αγωνίζονται να κρατήσουν μια πολύ δυναμική επιχείρηση παραγωγής δομικών υλικών ζωντανή και τους εαυτούς τους αξιοπρεπείς και με ανορθωμένο το ανάστημα απέναντι στη λαίλαπα του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου. Αγωνίζονται να κάνουν πράξη ότι εμείς όλοι οι εργαζόμενοι μπορούμε χωρίς τα αφεντικά! Αγωνίζονται να αποδείξουν πως αν δεν μπορούν τα αφεντικά, μπορούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να τα καταφέρουν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *